Prijava

Vaša prijava

Vesela glazbena komedija ‘Teško je biti penzioner’ stiže u Buševec

[]

Buševec će ovih dana biti u slavljeničkom raspoloženju. Od sutra pa sve do nedjelje pripremljen je bogat program u sklopu obilježavanja 100. godišnjice od prikazivanja prve dramske predstave u Buševcu.

Prve će na kazališne daske Doma kulture imati prilike stati VIS Danice koje će sutra, pod ravnanjem Aleksandra Kačurova, izvesti svoj prepoznatljiv mjuzikl u dva čina ‘Teško je biti penzioner’.

– Riječ je o veseloj glazbenoj komediji koja se svojom temom i naslovom bavi životom ljudi u zlatnim godinama i postavlja pitanje da li su godine ustvari realno stanje života ili samo običan broj. Mjuzikl je prožet šarolikim melodijama pisanim u raznim stilovima od pop-rocka, jazza, latino stila te songovima u stilu tipičnim za mjuzikle Broadwaya – govori nam voditelj i autor mjuzikla Kačurov te dodaje kako je ovo obnovljena verzija u kojoj će gledatelji premijerno moći čuti i novi song u stilu starih zagrebačkih šansona.

Uz članice VIS-a Danice nastupit će i Siniša Belošević u ulozi Franca. Mjuzikl sutra počinje u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Jedan song iz svog mjuzikla, Danice su izvele jučer na proslavi 25. obljetnice Zajednice kulturno-umjetničkih udruga, a u videu poslušajte kako je to zvučalo.

Ova objava Vesela glazbena komedija ‘Teško je biti penzioner’ stiže u Buševec se prvi puta pojavila na cityportal.hr.