Prijava

Vaša prijava

Zajedno za Andrejevo putovanje! VG Legacy pokrenuo novu humanitrna akciju

[]

Andrej je mladić koji je sretan u svom posebnom svijetu. Druželjubiv je dečko koji obožava putovanja, vožnju, šum mora, prirodu….no, Andrej od rođenja ima Downov sindrom, ali i teška fizička i mentalna oštećenja zbog epileptičnih napada syndrome West.

Kako bi Andreju omogućili lakše kretanje, VG Legacy je odlučio pokrenuti humanitarnu akciju ‘Andrejevo putovanje’ za kupnju rabljenog vozila s bočnim kliznim vratima i ugradnju rampe za invalidska putovanja.

– Skromna, kakva je, mama Anita nikada o tome nije pričala ili tražila pomoć, nego je svom djetetu stvorila predivan, siguran svijet u kojem on može nesmetano živjeti. Dok je Andrej bio manji, nošenje i ulazak u automobil nisu bili toliki problem, ali sada je to jako teško pa su odlasci kod doktora, a posebno izlasci u prirodu, koje Andrej toliko voli, postali pravi izazov – ističu iz goričke udruge iz koje su dobili ponudu za auto u iznosu od 14.900 eura te za rampu od 8.100 eura.

Ova obitelj susrela se i s drugim nedaćama. Prije sedam godina Andrej je ostao bez tate, dok je mami Aniti prije godinu dana otkriven karcinom.

Akcija je registrirana u Uredu Zagrebačke županije na ime Andrejeve mame, Anite Skrbin. I vi se možete uključiti i pomoći ovoj obitelji donacijom putem QR koda ili na račun HR6023400093511188659. U opis plaćanja upišite Andrejevo putovanje.

– Sada je na nama da zajedničkim snagama pokušamo pomoći Andreju da se njegove pustolovine nastave, da njegov poseban svijet bude ispunjen putovanjima i srećom – poručili su iz Legacya.

Ova objava Zajedno za Andrejevo putovanje! VG Legacy pokrenuo novu humanitrna akciju se prvi puta pojavila na cityportal.hr.