Prijava

Vaša prijava

Gradski zbor ‘Franjo pl. Lučić’ poziva na božićni koncert u OŠ Euguena Kumičića

[]

Gradski zbor “Franjo pl. Lučić” priprema se za koncert kojim će Velikogoričane uvesti u nadolazeće blagdane. Adventskim i božićnim pjesmama počastit će nas u ponedjeljak 11. prosinca u auli Osnovne škole Eugena Kumičića.

– Koncert je ujedno i znak zahvale školi, njezinim djelatnicima i učenicima, koja je udomila zbor tako da ima gdje održavati probe. Pjevat će se najljepše domaće i strane blagdanske pjesme, od onih iz starih zbirki do najpoznatijih kao što je Tiha noć – ističu iz zbora te pozivaju sve ljubitelje glazbe i zborskog pjevanja.

Podsjetimo, kako Gradski zbor traje i održava koncerte još od 1997. godine.

– To je i lijepa prilika da se svi upoznaju s radom zbora svi koji bi mu se željeli pridružiti u pjevanju i čuvanju glazbene baštine. Jer, glazba je zvonka radost, a pjevanje u zboru užitak za dušu i tijelo – poručuju iz zbora.

Koncert pod dirigentskom palicom profesorice Dubravke Veliki i uz klavirsku pratnju profesorice Marijane Komljenović, počinje u ponedjeljak u 19 sati.

Ova objava Gradski zbor ‘Franjo pl. Lučić’ poziva na božićni koncert u OŠ Euguena Kumičića se prvi puta pojavila na cityportal.hr.