Prijava

Vaša prijava

VG Legacy pokreće humanitarnu akciju za stare, nemoćne i potrebite

[]

VG Legacy sa svojim projektom socijalne trgovine #RobinFood ponovo postavlja blagdanski stol za sve nemoćne i potrebite. Stoga pokreću još jednu božićnu humanitarnu akciju u kojoj prikupljaju namirnice i higijenske potrepštine za najpotrebitije.

– Poseban naglasak je ove godine stavljen na osobe starije životne dobi te sve one koji iz zdravstvenih razloga ne mogu zarađivati za život. No, uključene će biti i višečlane obitelji s djecom koje su uvijek bili naši prioritet. U ovo doba kada rezimiramo svoja blagostanja i veselimo se u krugu svojih najmilijih, moramo se sjetiti i onih manje sretnih, usamljenih i zaboravljenih – ističu iz VG Legacyja i pozivaju sve koji mogu da im se pridruže u ovoj hvalevrijednoj akciji.

Na popisu namirnica i potrepština koje 16. prosinca od 9 do 15 sati možete donijeti na adresu socijalne trgovine Trg kralja Tomislava 16 nalaze se: tjestenina, brašno, riža, ulje, šećer, sol, ječam, griz, juhe, konzerve, gotova jela, trajne salame komadno, mlijeko, pekmezi, čokolino, čokolade, prašak za veš, gelovi za tuširanje, šamponi i sve ostalo čega se možete sjetiti, a da je neophodno jednom kućanstvu.

Iz udruge ističu kako vrijedne ruke volontera planiraju zapakirati i dostaviti više od 200 paketa što će biti ovogodišnji rekord. Svi oni koji nemaju vremena navratiti i dostaviti nešto s popisa svoje donacije mogu uplatiti na IBAN Humanitarne udruge VG Legacy – HR9124840081135191457, a u opis plaćanja potrebno je napisati ‘Za Robin Food’.

– Molimo vas da nam pomognete dovesti Božić u svako usamljeno i željno srce, u svaki dom u kojem možda i nije bilo nade dok mi nismo naišli, u svaku obitelj kojoj smo mi vjera u bolje sutra jer Božić je upravo to, rađanje nove nade – poručuju iz VG Legacyja.

Ova objava VG Legacy pokreće humanitarnu akciju za stare, nemoćne i potrebite se prvi puta pojavila na cityportal.hr.