Prijava

Vaša prijava

Turopoljci znaju kako razveseliti djecu: Zajedno s Djedicom podijelili su slatke paketiće

[]

Djed Mraz na svom putu prema Australiji, i ove je godine sletio u Turopolje, a dočekala ga je mala, ali složna ekipa Turopoljaca koja je zajedno s djedicom podijelila poklone svojim najmlađim mještanima.

– I dok je najpouzdaniji majstor u galaksiji servisirao i podmazao djedičine saonice kako bi stigao običi svu dobru djecu, za to vrijeme Djed i njegovi pomoćnici su prijevremeno, prije svih, ne gledajući na vremenske zone darivali svu djecu Turopolja, kao i djecu članova udruga iz Turopolja! – ističu iz ovog malog mjesta te dodaju kako doživljaje ne mogu prenijeti niti opisati, ali kažu da su oni koje su uspjeli ‘uhvatiti’ kod kuće rekli: ‘Ponovilo se!’.

Foto: FB Turopolje

Djedici je pomogla vesela ekipa iz lokalnih udruga. Iz Društva žena TUR Turopolje, Nogometnog kluba Turopolje, vatrogasaca i Mjesnog odbora.

– Da sve bude u skladu Božića, ove godine nam se pobrinuo jedan gospodin, koji je na sebe preuzeo kompletan trošak nabave poklon paketića za djecu te mu ovom prilikom neizmjerno zahvaljujemo. Uz to, ovo nije bilo lako organizirati bez ženske ruke pa moramo zahvaliti i našoj Baki Mraz i svima u Društvu žena Tur – dodali su iz Turopolja i poručili:

– Za sve koje Djed s svojom pomoćnicima nije uspio pronaći doma ili obići, s obzirom na to da se sve malo odužilo ponajviše zahvaljujući velikom gostoprimstvu mještana, slatki paketići su na sigurnom, u domu kod naših vatrogasaca – dodaju za kraj.

Foto: FB Turopolje

Ova objava Turopoljci znaju kako razveseliti djecu: Zajedno s Djedicom podijelili su slatke paketiće se prvi puta pojavila na cityportal.hr.