Prijava

Vaša prijava

FOTO Emotivna večer u Gradićima: Folkloraši pjevali, plesali i prikupljali donacije za svog sumještanina Andreja

[]

Vrlo emotivno bilo je jučer u Društvenom dom u Gradićima, gdje su članovi KUD-a Gradići, VIS-a Danice, FA Turopolja i KUD-a Šćitarjevo plesom, pjesmom i svirkom priključili humanitarnoj akciji za svog sumještanina Andreja i njegovu mamu Anitu Skrbin.

Na, taj su način dali svoj doprinos i pomogli im na njihovom životnom putovanju. Donacije su se prikupljale na ulazu u dom, a predsjednica KUD-a Gradići po završetku koncerta, uručila je Aniti Skrbin, iznos od 1 410 eura. Svoj obol dali su i vatrogasci iz Gradića.

– Svi imate veliko srce. Pomogli ste nam na našem putovanju. S ovim ćemo zatvoriti našu priču. Hvala vam što ste olakšali meni I Andreju život. Još jednom vam veliko hvala, od ovog malog i mojeg velikog srca – rekla je kroz suze mama Anita zahvalna svima koji su se priključili Andrejevom putovanju.

No, to nije sve. Akciji se priključio i Grad Velika Gorica koji je donirao 10 tisuća eura. Na, koncertu su bili gradonačelnik Krešimir Ačkar i pročelnica Lana Krunić Lukinić.

– Hvala vam na prekrasnoj večeri, plemenitosti, punoj velikoga srca. Ljudskost, u ovom teškom vremenu konzumerizma i kapitalizma, vidi se da ipak nije nestala i da se čovjek u svakoj životnoj okolnosti može osloniti na veliko srce ljudi koji su uvijek uz njih – istaknuo je gradonačelnik Ačkar i poručio mami Aniti kako je svijetli primjer svima.

Ova objava FOTO Emotivna večer u Gradićima: Folkloraši pjevali, plesali i prikupljali donacije za svog sumještanina Andreja se prvi puta pojavila na cityportal.hr.