Prijava

Vaša prijava

Za vikend čak 12 prometnih nesreća, a najviše kazni policija je ispisala za prebrzu vožnju

[]

Od 5. do 8. siječnja, na goričkim prometnicama dogodilo se čak 12 prometnih nesreća. izvijestila je gorička policija. No, srećom, uglavnom samo s materijalnom štetom.

Bili su to i dani kada je policija kroz svoju akciju pojačano nadzirala vozila i vozače, a na području goričke policijske postaje utvrđeno je ukupno 30 prometnih prekršaja. Najviše kazni ispisano je onim vozačima koji su vozili prebrzo, a takvih je bilo ovog vikenda sedam.

Najveća koncentracija alkohola u krvi izmjerena je kod 34-godišnjeg muškarca koji je zaustavljen u nedjelju 7. siječnja oko 1:2 sati na Trgu kralja Tomislava kod kućnog broja 26. Muškarcu je izmjereno 0,69 promila, što mu je u konačnici umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,10 g/kg.

Istom je na mjestu događaja privremeno oduzeta vozačka dozvola na rok od 12 sati i isključen je i prometa, a na mjestu događaja uručen mu je i Obavezni prekršajni nalog.

 

 

Ova objava Za vikend čak 12 prometnih nesreća, a najviše kazni policija je ispisala za prebrzu vožnju se prvi puta pojavila na cityportal.hr.