Prijava

Vaša prijava

Kroz projekt ‘Zaželi za Veliku Goricu’ zaposlit će se 10 osoba, evo koji su uvjeti natječaja

[]

Crveni križ Velika Gorica traži 10 pomoćnika ili pomoćnica u kući koji će provoditi aktivnosti u sklopu projekta ‘Zaželi za Veliku Goricu’.

Riječ je o projektu kojim se pružaju usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama s invaliditetom. Zaposlene osobe uz to će nabavljati i dijeliti pakete potrepština, pomagati u pripremi obroka, obavljanja kućanskih poslova poput pranja posuđa, pospremanje stambenog prostora, održavanja osobne higijene korisnika…

Poslovi će se obavljati na području grada Velike Gorice. Osobe će se zaposliti na puno radno vrijeme, 33 mjeseca uz obvezni probni rad u trajanju od tri mjeseca. Više o uvjetima natječaja pronađite ovdje.

Inače, projekt je u skladu s programom “Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.” kao plansko -programskom dokumentu čiji je osnovni cilj pridonijeti rastu zapošljavanja i jačanju socijalne kohezije u Hrvatskoj i smjernicama politika zapošljavanja država članica EU s naglaskom na promicanje socijalne uključenosti i suzbijanja siromaštva.

Ova objava Kroz projekt ‘Zaželi za Veliku Goricu’ zaposlit će se 10 osoba, evo koji su uvjeti natječaja se prvi puta pojavila na cityportal.hr.