Prijava

Vaša prijava

Edukativna udruga ‘Male individue’ najmlađim sugrađanima nudi uzbudljiva STEM iskustva

[]

Hana Grbić i Daria Prnjak sa željom da potaknu iskru znatiželje u najmlađima kroz uzbudljiva STEAM iskustva osnovale su Udrugu ‘Male individue’. Riječ je o edukativnoj udruzi posvećenoj poticanju strasti prema znanosti, tehnologiji, inženjerstvu, umjetnosti i matematici među djecom od 5 do 11 godina na području Velike Gorice.

Od znanstvenih principa i tehnoloških inovacija do umjetničkog izraza i matematičkih izazova kroz radionice nude dinamično iskustvo koje kod djece potiče kritičko razmišljanje i suradnju. STEAM nije samo akronim, već pristup obrazovanju koji integrira različita područja kako bi potaknuo holistički razvoj djeteta.

Djeca kroz radionice ne usvajaju samo konkretne informacije već i razvijaju široki spektar vještina kao što su kreativnost, sposobnost rješavanja problema i timski rad. Posebna pažnja posvećena je svijesti o različitim zanimanjima i njihovom utjecaju na društvo. Kroz STEAM pristup, djeca stvaraju veze između onoga što uče na radionicama i stvarnih situacija u svakodnevnom životu.

Svoje mališane možete prijaviti i uključiti ih u STEAM pustolovinu putem web stranice maleindividue.hr, a djeca se mogu odlučiti žele li postati dio tima ‘Male individue’ nakon što isprobaju prvu probnu radionicu.

Radionice se održavaju jednom tjedno u trajanju od 60 minuta na lokaciji Zagrebačka cesta 140 u Velikoj Gorici.

 

Ova objava Edukativna udruga ‘Male individue’ najmlađim sugrađanima nudi uzbudljiva STEM iskustva se prvi puta pojavila na cityportal.hr.