Prijava

Vaša prijava

Ema Jukić i Mia Čunčić osvojile prve medalje za Karate kluba Velika Gorica u ovoj godini

[]

Ema Jukić i Mia Čunčić osvojile su prve medalje u ovoj godini za Karate klub Velika Gorica na turniru Grand Prix Croatia održanom u Samoboru, a koji ujedno i prvo natjecanje nakon kratke zimske stanke.

Ema je u konkurenciji od 28 natjecateljica osvojila broncu u kadetkinjama -47kg. Na svom putu pobijedila je u tri meča, no u polufinalu je nažalost izgubila. U meču za broncu pobijedila je Talijanku s 1:0.

Mia je osvojila osvaja srebro! Prvo je bila slobodna u 1. kolu, a nakon toga pobjeđuje 3 meča. Nažalost u finalu je bila bolja kolegica iz Hrvatske.

– Mia je aktualna prvakinja Hrvatske i sigurno se od nje očekuje puno odličnih rezultata u budućnosti – ističu iz kluba.

Jedan od najjačih međunarodnih turnira u Hrvatskoj okupio je i ove godine više od 1500 natjecatelja iz 232 kluba i 28 država. Zadnja je to provjera velikom broju reprezentacija pred Europsko prvenstvo.

Gorički karate klub nastupio je s ukupno 12 natjecatelja u 14 kategorija.

– Odlučili smo se ove godine nastupiti samo u uzrastima kadeta i juniora, te jednom kategorijom U14, jer je u tim kategorijama najveća konkurencija i najbolji ispit za našu ekipu – istaknuli su iz Karate kluba Velika Gorica te dodali kako uz dvije medalje imaju i tri 5. mjesta, odnosno tri izgubljena meča za broncu.

 

Ova objava Ema Jukić i Mia Čunčić osvojile prve medalje za Karate kluba Velika Gorica u ovoj godini se prvi puta pojavila na cityportal.hr.