Prijava

Vaša prijava

Starost zna ‘bit’ grda’ zato je tu za vas besplatno stručno Savjetovalište

[]

Imate više od 65 godina, trebate pomoć oko nekog imovinsko-pravnog problema, nejasno vam je nešto iz mirovinskog i zdravstvenog područja, zanimaju vas detalji ugovora o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju, ovrhe ili pak problem neke druge vrste? Ako još niste, svakako iskoristite mogućnosti koje vam besplatno pruža stručni tim besplatnog pravnog i psihološkog savjetovanja.

Foto: Besplatno pravno i psihološko savjetovanje za starije/Udruga za pomoć i edukaciju žrtava mobbinga

Zadnji termin ovog mjeseca je u četvrtak, 25. siječnja, od 16 do 18 sati, a na adresi Trg kralja Tomislava 40, u prolazu, odmah kraj Foto Ljubeka, gdje vas očekuju pravnica Olivera Ilijaš i psihijatra dr. Katja Galić Ćaleta.

Zahvaljujući odličnoj suradnji Udruge za pomoć i edukaciju žrtava mobbinga, kao nositelja projekta i Grada Velike Gorice, kao partnera u projektu, besplatno savjetovanje za starije odlično se provodi zadnjih šest mjeseci u našem gradu, a pomoć je zatražilo 70-tak starijih osoba.

 

Naslovnica: Ilustrativna fotografija/pexels.com

Ova objava Starost zna ‘bit’ grda’ zato je tu za vas besplatno stručno Savjetovalište se prvi puta pojavila na cityportal.hr.