Prijava

Vaša prijava

Gorički Crveni križ poziva starije od 65 i osobe s invaliditetom da se uključe u projekt ‘Zaželi’

[]

Crveni križ Velika Gorica objavio je novi Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u projektu ‘Zaželi za Veliku Goricu’, nakon što prethodno objavljeni nije bio u cijelosti usklađen s Uputama za prijavitelje.

Kroz projekt uslugu potpore i podrške u svakodnevnom životu dobit će ukupno 60 starijih osoba i osoba s invaliditetom s područja Velike Gorice, a sve kreće od 1. ožujka.

Tako se na ovaj Javni poziv mogu se prijaviti ciljne skupine, odnosno osobe starije od 65 godina i odrasle osobe s invaliditetom koje ispunjavaju uvjete, a potrebno je dostaviti i određenu dokumentaciju. Sve potrebno možete pročitati ovdje.

Podsjetimo kako će osobama koje zadovoljavaju uvjete biti uvelike olakšan svakodnevni život kroz organiziranje prehrane, obavljanje kućanskih poslova, održavanje osobne higijene i zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba, uz isporuku paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština.

Prijave s potrebnom dokumentacijom možete poslati poštom na adredu goričkog Crvenog križa ili ju predate osobno svakim radnim danom od 7 do 15 sati. Prijave će se zaprimati sve do 30. studenog 2026. godine.

Ova objava Gorički Crveni križ poziva starije od 65 i osobe s invaliditetom da se uključe u projekt ‘Zaželi’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.