Prijava

Vaša prijava

FOTO King Llane iz World of Warcraft pobjednik Cosplay natjecanja u Velikoj Gorici

[]

U sklopu Geek Con festival koji se ovog vikenda održava u našem gradu po prvi puta, jučer je održano Cosplay natjecanje, u kojem sudionici nose kostime i modne dodatke kako bi utjelovili određeni lik. Za nagradu od 2 tisuće eura prijavilo se 20 natjecatelja, no nakon prejudginga, suci su odrabrali 17 finalista.

– Bilo je dosta napeto i teška odluka jer smo morali uzeti u obzir razne faktore poput detalja izrade, dodatnih rekvizita na kostimima, neki su proizvodili dim, a neki svijetlili. No, važni su bili i performansi natjecatelja koji su imali 30 do 60 sekundi utjeloviti svoj zamaskirani lik. Nakon teške debate naš je žiri odlučio dodijeliti još dvije nagrade za Judges Favourite i Honorary award jer nismo mogli ne nagradit trud nekih cosplayera. Bilo je stvar o divno vidjet sve te likove uživo – komentirao nam je Maximilijan Bindernagel iz Geek Cluba.

Foto: Geek Club r

Prvo mjesto tako je osvojio je King Llane iz World of Warcraft, drugo mjesto The Mandalorian te treće mjesto osvojio je cosplayer s maskom Kingslayer Braun.

Geek Con festival čeka vas i danas od 11 sati u OŠ Eugena Kumičića i u šatoru u Tuđmancu. Uđite u gaming zonu, sudjelujte u radionicama, zaigrajte društvene igre ili se okušajte u Marvel i Harry Potter pub kvizu.

Foto: Geek Club r

Razgledajte i bogatu ponudu izlagača koji nude razne tematske predmete od brojnih figurica znanstveno-fantastičnih filmova, nakit, crteže mitoloških bića,

Zaviriti u uzbudljiv svijet čuda možete danas sve do 20 sati.

Foto: Geek Club r

Foto: Geek Club r

Foto: Geek Club r

 

Ova objava FOTO King Llane iz World of Warcraft pobjednik Cosplay natjecanja u Velikoj Gorici se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


FRIK IZ KVARTA – Ured u Alpama

Smotra školskog glazbenog stvaralaštva