Prijava

Vaša prijava

Vozio kroz Goricu s gotovo 3 promila u krvi, prenoćio u pritvoru, a danas će na suđenje

[]

Za nama je još jedna vikend akcija pojačanog nadzora prometa, pa velikogorička policija izvještava kako je evidentirano ukupno 28 ciljanih prekršaja. Uobičajeno najviše vozača je kažnjeno zbog prebrze vožnje, nevezanja sigurnosnim pojasom, a njih troje je palo na alkotestu. Dvojica vozača su i uhićena, jedna zbog vožnje pod utjecajem alkohola bez položenog vozačkog ispita, a drugi je ujedno i rekorder ovog vikenda po količini alkohola u krvi.

– U nedjelju u 21,55 sati muškarac starosti 37 godina upravljao je osobnim automobilom Zagrebačkom ulicom u Velikoj Gorici. Nadzorom utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 2,97 g/kg., umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,10/kg, te dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije. Isti je recidivista, uhićen je, smješten u prostorije za zadržavanje ove PP do prestanka djelovanja opojnog sredstva, te sljedećeg dana 05.02.2024. godine uz Optužni prijedlog biti će prepraćen na općinski sud – prekršajni odjel – priopćili su iz Policijske postaje Velika Gorica.

Ova objava Vozio kroz Goricu s gotovo 3 promila u krvi, prenoćio u pritvoru, a danas će na suđenje se prvi puta pojavila na cityportal.hr.