Prijava

Vaša prijava

Piromani haraju Novim Zagrebom! U dvije noći gorjelo 8 kontejnera, a u požarima uništena i tri automobila

[]

Zagrebačka policija zadnjih dana ima posla s pravim piromanom ili više njih. Gotovo u isto doba noći, na istoj lokaciji, u novozagrebačkom kvartu Sopot, policija je dvije noći intervenirala zbog požara kontejnera. No, u toj su piromaniji izgorjela ili nagorjela i tri automobila. Krenulo je u utorak, 6.veljače, oko 1 sat iza ponoći. Na parkiralištu u Ulici Milovana Kovačevića nepoznati počinitelj namjerno je izazvao požar na jednom plastičnom spremniku za komunalni otpad. Požar se proširio na preostala četiri plastična spremnika za komunalni otpad i na dva osobna vozila zagrebačkih registarskih oznaka. Automobil marke Renault u vlasništvu 28-godišnjakinje je u potpunosti izgorio, a automobilu marke BMW u vlasništvu 41-godišnjakinje je izgorjela lijeva strana vozila. Požar su ugasili vatrogasci, dok ozlijeđenih osoba nije bilo.

Gotovo identična situacija ponovila se i noćas. Isti kvart, samo druga ulica.

– Danas, 7. veljače oko 1.20 sati, na području Novog Zagreba, na parkiralištu u Pičmanovoj ulici, iz za sada neutvrđenog razloga izbio je požar tri plastična spremnika za papir, od čega je jedan u potpunosti izgorio dok su dva djelomično nagorjela. Najvjerojatnije uslijed širenja požara došlo je do djelomičnog zapaljenja osobnog automobila marke Renault zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 52-godišnjakinje. Požar su ugasili vatrogasci dok ozlijeđenih osoba nije bilo. Očevid slijedi – doznajemo iz Policijske uprave zagrebačke.

 

Naslovnica: Ilustrativna fotografija/Željko Lukunić/PIXSELL

Ova objava Piromani haraju Novim Zagrebom! U dvije noći gorjelo 8 kontejnera, a u požarima uništena i tri automobila se prvi puta pojavila na cityportal.hr.