Prijava

Vaša prijava

Spriječite dijabetes na vrijeme: U petak besplatna akcija mjerenja šećera i krvnog tlaka

[]

Nakon četiri godine pauze, djelatnici Doma zdravlja Velika Gorica ponovno će izaći među građane organizirajući zdravstvenu akciju. Prva ovogodišnja akcija bit će u petak na Tržnom centru, a gdje će Velikogoričani imati prilike izmjeriti šećer u krvi i krvni tlak, ali i kroz letke koji će se dijeliti naučiti nešto o pravilnoj prehrani kod dijabetičara.

– Šećer ne boli i iz dugogodišnjih iskustava kroz ovakve akcije kod mnogo ljudi otkrijemo te povećane vrijednosti. No, liječenje je zaista sada uspješno, a građanima mogu pomoći i savjeti naših stručnih djelatnika – ističe Ljubica Zrno, voditeljica ispostave Doma zdravlja Velika Gorica te dodaje kako ovakve akcije nisu namijenjene samo starijim sugrađanima.

– Bolest nije rezervirana samo za starije osobe, one i služe za to da se na vrijeme otkriju povećane vrijednosti. Mogu nam se pridružiti svi koji žele bez obzira na dob – dodaje Zrno.

Akcija će u petak trajati od 9 do 11 sati, a iduća bi trebala biti 7. travnja na sam Dan zdravlja.

Ova objava Spriječite dijabetes na vrijeme: U petak besplatna akcija mjerenja šećera i krvnog tlaka se prvi puta pojavila na cityportal.hr.