Prijava

Vaša prijava

Turopoljska mlada u problemu! Nakon prvotne očaranosti, njen izabranik već žudi za samoćom!

[]

U popularnom RTL-ovom showu, ‘Brak na prvu’, nastavak je medenog mjeseca svih parova , koji su tijekom doručka otkrivali zanimljive detalje jedni o drugima. Nas, naravno, najviše zanima priča turopoljske mlade, Nikoline Dianežević iz Kurilovca, koju su stručnjaci spojili s Antonom Glavašem.

Iako se Antonu naša Velikogoričanka jako svidjela već prvi prvom susretu i razgovoru, a brojnim gledateljima su upravo njih dvoje  najdraži par ovog sociološkog eksperimenta, brzo je promijenio mišljenje. Nakon prvotne očaranosti suprugom, već prvih dana medenog mjeseca, ovom profesoru iz Barcelone zajednički je život s Nikolinom postao izuzetno naporan!

Nikolina je ispitivala Antona o hobijima i iznenadila se što joj je rekao da je i stand up komičar, no njemu nije bilo do razgovora.

Osjećam se tjeskobno zbog puno stvari, ne znam još zbog čega točno. Bit će to teško svaki dan jer puno toga radim sam, ujutro volim biti sam, a sad nisam ni minutu sam, ne znam kako ću preživjeti ovo! – rekao je Anton.

Screenshot RTL Brak na prvu, Nikolina Dianežević

Nikolina mu je otkrila i kako voli organiziranost, sve oprano i čisto, te da će njen mužić morati poraditi na tome da više ne ostavlja odjeću posvuda. No, Anton joj je rekao da mrzi kad ne može naći svoje stvari.

– Možda će me to živcirati, jer sam sve naučio raditi sam i ne znam kakva će biti moja reakcija ako sve bude radila za mnom – priznao je.

I drugi parovi imaju na medenom mjesecu svojih uspona, padova, ugodnih i neugodnih iznenađenja, a sve ih pogledajte u novoj epizodi ‘Braka na prvu’, večeras u 21:15 sati na RTL televiziji.

Foto: Među kandidatima četvrte sezone RT-ovog ‘Braka na prvu’ je i Kurilovčanka Nikolina Dianežević/FB N.Dianežević

Naslovnica: Screenshot RTL TV/ Nikolina Dianežević i Anton Glavaš u ‘Braku na prvu’

Ova objava Turopoljska mlada u problemu! Nakon prvotne očaranosti, njen izabranik već žudi za samoćom! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.