Prijava

Vaša prijava

Policija za vikend uhitila dva vozača: Jedan imao zabranu vožnje, a drugi odbio test na droge

[]

Dva su vozača, ovog vikenda, uhićena zbog težih prekršaja. Jedan jer je imao zabranu upravljanja vozilom, a drugi je uhićen zbog odbijanja vađenja krvi i urina radi analize na droge jer mu je preliminarnim testiranjem utvrđena prisutnost droga u organizmu, stoji u izvješću goričke policije o provedenim aktivnostima pojačanog nadzora vozila i vozača u dane vikenda.

Najveća koncentracija alkohola imao je 51-godišnjak koji je zaustavljen u Kurilovečkoj ulici kod kućnog broja 5a.

– Muškarac je zaustavljen u petak 16. veljače u 21:38 sati, a nakon što je alkotestiran utvrđeno mu je 1,38 promila alkohola u krvi. Umanjeno mu je za dopuštenu pogrešku od 0,10 promila, ali na mjestu događaja oduzeta mu je vozačka dozvola na 12 sati i isključen je iz prometa. Uručen mu je i Obvezni Prekršajni nalog – dodali su iz policije.

Inače, u vremenu od 16. do 19. veljače, na goričkim cestama policija je zabilježila ukupno 53 prometna prekršaja od čega je više od pola, točnije 31 prekršaj prebrze vožnje.

Ova objava Policija za vikend uhitila dva vozača: Jedan imao zabranu vožnje, a drugi odbio test na droge se prvi puta pojavila na cityportal.hr.