Prijava

Vaša prijava

FOTO Podcast Ekonomske škole – ”Na koji ćeš faks?”

[]

Ekonomska škola Velika Gorica ovih je dana pokrenula novu aktivnost – Podcast “Na koji ćeš faks” te tako iznova potakla kreativnosti među učenicima, kao i toliko puta dosad. Ovaj nekonvencionalni pristup informiranju mladih o odabiru fakulteta započeo je prvim snimanjem pod vodstvom profesora Marina Čuljka.

17.02.2024. Velika Gorica. Podcast Ekonomske škole – ”Na koji ćeš faks”. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Tema odabira fakulteta nije nova, ali jest način na koji se ova tema obrađuje. Podcast “Na koji ćeš faks” predstavlja odgovor na potrebu mladih ljudi za kvalitetnim informacijama pri odabiru budućeg puta obrazovanja. Cilj podcasta nije samo pružiti informacije, već i potaknuti kritičko razmišljanje i samoprocjenu kod učenika, kako bi odabrali fakultet koji najbolje odgovara njihovim interesima i sposobnostima.

17.02.2024. Velika Gorica. Podcast Ekonomske škole – ”Na koji ćeš faks”. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Prvo snimanje podcasta bilo je popraćeno uzbuđenjem i entuzijazmom među učenicima, a rezultat će uskoro biti dostupan široj javnosti putem različitih online platformi. Ovaj poduhvat ne samo da pokazuje kako se obrazovanje može prilagoditi suvremenim potrebama, već i kako škole mogu biti centri inovacija i promjena u društvu.

Voditeljica Podcasta je Ana Šantek, učenica 3.a razreda Ekonomske škole, a u realizaciju podcasta uključeno je još desetak učenika Ekonomske škole.

Galerija fotografija

Ova objava FOTO Podcast Ekonomske škole – ”Na koji ćeš faks?” se prvi puta pojavila na cityportal.hr.