Prijava

Vaša prijava

FOTO Stara i trošna kućica, zahvaljujući goričkim humanitarcima, postala topao dom tročlanoj obitelji

[]

Posljednjih dana ekipa goričkih humanitaraca, Buvljakuše i VG Legacy, dovršavala je uređenje doma jedne obitelji u potrebi. Stara i trošna kućica sada je posto pravi mali dom, donekle normalan za život jedne samohrane majke s dvoje djece.

– Evo nakon nekog vremena s ponosom možemo reći da je obitelj za koju smo prikupljali pomoć u novom, toplom i za život pogodnom stančiću. Bilo je to vrlo emotivno razdoblje, kako za njih, tako i za nas. Jer teško je pojmiti da je netko živio u uvjetima u kojima su živjeli oni – istaknule su Buvljakuše.

Foto: FB Buvljakuše

Slike ne mogu dovoljno očarati i opisati tu životnu situaciju, kažu, ali tim su više ispunjenog srca jer su danas u puno boljoj situaciji.

– Pogotovo nam je drago zbog djece, koja su nam slaba točka svima i zbog kojih najviše radimo ovo što radimo. I zato, jedno veeeeeliko hvala svima vama. Na svemu, od one najmanje sitnice do velikih stvari. Mi bez vas ne bi mogli, ali zato s vama pomjeramo planine…I živote – dodaju Buvljakuše i zahvaljuju na pomoći i suradnji Legacyu, ali i Gradu Velika Gorica te gradonačelniku Krešimiru Ačkaru koji, kako ističu, ni ovaj put nije okrenuo leđa nekome u potrebi.

Na kraju su poručile:

– Zato budimo promjena i pomoć, budimo ruka nekome u potrebi jer to je hrana duši i zadovoljstvo u srcu, a život čini puno bogatijim!

Foto: FB Buvljakuše

Foto: FB Buvljakuše

Foto: FB Buvljakuše

Foto: FB Buvljakuše

Ova objava FOTO Stara i trošna kućica, zahvaljujući goričkim humanitarcima, postala topao dom tročlanoj obitelji se prvi puta pojavila na cityportal.hr.