Prijava

Vaša prijava

‘Ženske priče’ kroz besplatne filmske projekcije u Retro kinu Galženica

[]

Povodom Međunarodnog dana žena, u petak 8. ožujka Pučko otvoreno učilište sudjeluje u programu ‘Ženijalni dani’, tradicionalnoj filmskoj manifestaciji koju organizira Kino mreža.

Program desetog izdanja manifestacije koja se organizira u kinima diljem Hrvatske, i ovaj put donosi nadahnjujuća filmska ostvarenja koja slave žene, ali ono najvažnije, pokazuju njihovu snagu i značaj u društvu.

U Retro kinu Galženica na filmskom će se platnu prikazati dvije ‘ženske priče’. U 16 sati na rasporedu je dječji obiteljski film ‘Kraljica plesa’, koja će vas podsjetiti na onaj poseban osjećaj kada zasvira pjesma koju obožavamo ili kada se u videokrugu pojavi osoba koja nam se sviđa.

A komedija ‘Čelične magnolije’ čeka vas na rasporedu u 19 sati.

Omiljena holivudska glumica Julia Roberts svoju je prvu nominaciju za Oscara dobila 1989. godine, upravo zahvaljujući ulozi u spomenutom filmu. Nagradu nije osvojila, ali sam film obilježio je živote onih koji su odrastali početkom 90-ih godina prošlog stoljeća.

Ulaz je besplatan.

Ova objava ‘Ženske priče’ kroz besplatne filmske projekcije u Retro kinu Galženica se prvi puta pojavila na cityportal.hr.