Prijava

Vaša prijava

FOTO Gorički SDP sugrađankama dijelio sugrađankama prigodne letke i crvene karanfile

[]

Članovi Gradske organizacije SDP-a Velika Gorica na Međunarodni dan žena, Velikogoričankama su tradicionalno podijelile cvijeće i prigodne letke sa željom da imaju znatno bolji status u društvu i obitelji, da su adekvatno plaćene za svoj rad i da im se napokon počne vrednovati cjeloživotni neplaćeni kućanski rad.

Foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Istaknuli su kako je ovo dan kada se podsjećamo da borba za jednakost, ravnopravnost i ženska stečena prava nikada ne prestaje. Davno izborena prava od prabaka, baka i majki uvijek se na neki način pokušavaju dovesti u pitanje, navode.

– Posla pred nama je uvijek puno, a osim jednake plaće za jednaki rad to uključuje borbu protiv nasilja nad ženama, za zajamčenu zdravstvenu zaštitu žena u svim javnim bolnicama, kao i borbu za veće sudjelovanje žena u politici.  Politika SDP-a po pitanju ravnopravnosti je jasna i glasna i dužnost nam je pozvati žene na aktivnije uključivanje u politički život, jer on odlučuje o svakom segmentu naših života – dodaju iz goričkog SDP-a.

Foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Ova objava FOTO Gorički SDP sugrađankama dijelio sugrađankama prigodne letke i crvene karanfile se prvi puta pojavila na cityportal.hr.