Prijava

Vaša prijava

Pobjeda uz “A je to!” u Lukavcu, Kurilovec ispustio tri gola prednosti!

[]

Ajmo prekinuti još jednu negativnu seriju!, hrabrili su se u Lukavcu uoči dolaska krapinskog Zagorca u drugom kolu proljetnog dijela prvenstva u 3. NL Centar.

U tri dosadašnja pokušaja Lukavec nije uspio doći ni do jednoga boda u sudarima sa Zagorcem, a ovoga puta sve se posložilo da ispadne baš onako kako su na Lukavellu i poželjeli. Na svoj način, u svom stilu, proslavili su Lukavčani pobjedu 2-0, na koju je najsnažniji pečat utisnuo Angelo Bernardo Radović. Stasiti napadač dobio je niz pohvala već tijekom priprema, a sad je to prenio i na “prave”, prvenstvene utakmice, pa s dva komada donio tri boda.

Doveo je Lukavec u vodstvo u 54. minuti, tu prednost spretno je čuvao sastav trenera Siniše Idrizija sve do same završnice, a onda je Radović dovršio posao. Drugi put mrežu gostiju iz Krapine pogodio je u sudačkoj nadoknadi i otklonio sve dvojbe.

Iako, nije da nisu gosti napravili sve da im otežaju posao. Uključujući i poneki komičan pokušaj, poput onoga Nigerijca Harrisona Izuchukwu Jiakponne, kojeg su iz kluba podijelili s javnošću, uz glazbenu podlogu…

A dok je Lukavec slavio nove bodove, Kurilovčani su u metropoli – prolijevali mlijeko! Njihova treća proljetna utakmica, prvo gostovanje, odvelo je momke s Udarnika do zagrebačke Trešnjevke, petoplasirane momčadi prvenstva.

I sve je krenulo idilično, već u drugoj minuti Antonio Ćosić zabio je svoj već sedmi gol u sezoni, a kako je poluvrijeme počelo, tako je i završilo. Luka Sedlaček je u nadoknadi prvog dijela pogodio s bijele točke, poveća kurilovečku prednost i olakšao ulazak u nastavak.

A ulazak u nastavak bio je – sjajan. Još jedan gol Kurilovca, ovoga puta zabio ga je Vilim Blagoev, koji je ušao s početkom nastavka umjesto Ćosića. I sve je u tim trenucima izgledalo idilično, na semaforu je svijetlilo 0-3, i situacija je trebala potpuno biti pod kontrolom. Trebala, ali baš i nije bila…

Vladimir Burić ima 26 godina, igrao je tijekom svog nogometnog puta i za Istru i Hrvatski dragovoljac, a u Trešnjevci je već četvrtu godinu. I nikad ranije nije odigrao poluvrijeme poput ovog kontra Kurilovca. Smanjio je zaostatak Trešnjevke već u 53. minuti, i to iz penala, a utakmicu uveo u totalnu dramu drugim golom u 65. minuti. Čuvao je ostatak svoje prednosti Kurilovec sve do same završnice, da bi se u devedesetoj opet ukazao Burić i kompletirao hat-trick za konačnih 3-3.

Ostao je tako Kurilovec bez dva boda koja su bila nadomak ruke, pa je ostao na devetome mjestu na tablici s 29 bodova, a pet više ima ih šestoplasirani Lukavec, kojeg sljedećeg vikenda čeka najteži mogući izazov. Lukavčani gostuju u Sisku kod vodeće Segeste, koja ima pet bodova više na samom vrhu tablice. Kurilovčani će, pak, opet na gostovanje, ovoga puta kod Tondacha u Bedekovčinu.

Ova objava Pobjeda uz “A je to!” u Lukavcu, Kurilovec ispustio tri gola prednosti! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.