Prijava

Vaša prijava

Društvo žena Velika Mlaka poziva na jedno sasvim posebno druženje!

[]

Iskustveni književni klub, novi je projekt koji je pokrenulo Društvo žena Velika Mlaka, a na prvo druženje ove subote, 16. ožujka, pozivaju sve koji su otvoreni za rad na sebi, istraživanje vlastitih mogućnosti, a ujedno vole književnost. Voditeljice ovog jedinstvenog kluba i članice Društva, Maja Adžaga (mag. pedagogije) i Dunja Golubić (mag. bibliotekarstva), otkrivaju kako će se baviti osnaživanjem u svakodnevnom životu, koristeći književne predloške i sve to uz pomoć psihodramskih tehnika!

Voditeljice kluba su ujedno i edukantice druge godine psihodrame, a jedna od njih ističe što sudionice mogu očekivati.

– Obrađivat ćemo književni tekst kroz različite grupne aktivnosti i psihodramske tehnike, a druženje će trajati oko 90 minuta. Psihodrama je psihoterapijski pravac u kojem se kroz korištenje akcijskih dramskih metoda istražuju interpersonalni odnosi i unutarnji svijet pojedinca s ciljem buđenja spontanosti i kreativnosti. Koristit ćemo i neke tehnike koje se koriste u kazalištu, zamjene uloga, zrcaljenje, kako bi doživjeli sebe i vlastiti svijet iz jedne druge perspektive. Zapravo ćete u ugodnom društvu i zabavne aktivnosti dobiti priliku pridružiti nam se u malo drugačijem provođenju slobodnog vremena subotom – rekla nam je Maja Adžaga.

Foto: Ilustrativna/pixabay.com

Otkriva kako su za prvo druženje odabrale jednu od priča iz knjige ‘Nahraniti kamen‘, koju je napisala Bronka Nowicka, a voditeljice naglašavaju kako ovo nije klasični književni klub, pa ne morate prije druženja pročitati ovu knjigu.

No, ono što biste trebale učiniti je – obavezno se prijaviti, jer broj mjesta je ograničen. To možete učiniti putem e-maila: dunjagolubic@gmail.com ili porukom/WhatsApp/pozivom Maji na +385915032544. Članstvo u ovom klubu je besplatno, no otvoreni su za donacije. Maja i Dunja se vesele prvom druženju u Iskustvenom književnom klubu Društva žena Velika Mlaka ove subote, 16. ožujka, s početkom u 18 sati na adresi Trg majke Hrvatice 7, Velika Mlaka (Čardak).

 

Naslovna fotografija: Ilustrativna/pixabay.com

Ova objava Društvo žena Velika Mlaka poziva na jedno sasvim posebno druženje! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.