Prijava

Vaša prijava

FOTO Čitatelji Cityportala sa svih strana šalju fotke snježnog iznenađenja na Cvjetnicu!

[]

Jutrošnje snježno iznenađenje stiglo je na samu Cvjetnicu, a nakon što smo pozvali naše čitatelje da nam šalju fotografije, nismo morali dugo čekati! S čitavog goričkog područja, ali i puno šireg, stigli su nam prizori koji pomalo izazivaju nevjericu, jer ne pamtimo baš ovakve promjene vremena u samo 24 sata iz proljeća u zimu, pa čini se opet u proljeće, barem tako najavljuju prognostičari.

Foto: Hotnja/čitatelj, Cityportal.hr

Foto: Gradići /čitatelj, Cityportal.hr

I doista, vremenska prognoza, koju smo objavili u subotu, najavljivala je veći dotok hladnog zraka i snažnu promjenu vremena, uz moguću susnježicu i snijeg, čak i u nižim predjelima. No, neke veće količine najavljivane su za Gorki kotar, što i nije neočekivano. Fotke koje su nam stigle pokazuju kako je većih snježnih padalina bilo i po našim i zagrebačkim bregima, a nešto slabije se ‘zabijelilo’ i u samoj Gorici. Stigle su nam vijesti čak i s juga Hrvatske!

Ovdje u Dalmaciji sunce i moglo bi biti kiše, ništa od nevremena koje su najavljivali – napisala nam je čitateljica na našoj FB stranici.

Foto: Kravarsko /čitatelj, Cityportal.hr

Čini se kako će ovaj snježni pokrivač biti kratkog trajanja, jer prognoze najavljuju – povratak proljeća!

– Ujutro prestanak oborina, pa će veći dio dana biti suho i djelomično sunčano. Kasno poslijepodne i navečer ponovno ponegdje može biti kratkotrajne kiše ili pljuska. Vjetar slab jugozapadni, a navečer prolazno umjeren sjeverni. Jutarnja temperatura od 2 do 5°C, a najviša dnevna od 10 do 13°C – kaže prognostičar Kristijan Božarov.

Foto: Zagreb-Mikulići/čitatelj, Cityportal.hr

Foto: Zagreb- Sljeme/  čitatelj, Cityportal.hr

Foto: Zagreb /čitatelj, Cityportal.hr

Foto: Velika Gorica/čitatelj, Cityportal.hr

Foto: Turopolje/čitatelj, Cityportal.hr

Foto: čitatelj /Cityportal.hr

Foto: I mace su iznenađene pogledom kroz prozor, Vukomeričke gorice/čitatelj, Cityportal.hr

 

Ova objava FOTO Čitatelji Cityportala sa svih strana šalju fotke snježnog iznenađenja na Cvjetnicu! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.