Prijava

Vaša prijava

FOTO Mlada pobjednička repka Turske izabrala gorički Tuđmanac za relaksaciju!

[]

Mladi nogometaši Turske, koji su u subotu pobijedili Hrvatsku rezultatom 2:1 u utakmici drugog kola elitne skupine kvalifikacija za odlazak na Euro U-19, odlučili su ovo nedjeljno popodne provesti u nešto opuštenijem ritmu. Nažalost, izabranici Siniše Oreščanina, bivšeg trenera Hajduka i Gorice, nakon pobjede protiv Njemačke ipak nisu uspjeli protiv Turaka.

A pobjednici subotnjeg okršaja u Varaždinu izabrali su upravo gorički središnji gradski park, popularni Tuđmanac, kao idealnu lokaciju za relaksaciju!

– Jučer smo odigrali jaku utakmicu, osigurali smo si tom pobjedom nad hrvatskom mladom reprezentacijom prvo mjesto u skupini i odlazak na Euro U-19, koji se u srpnju igra u Sjevernoj Irskoj. I nakon takve utakmice odlučili smo da danas neće biti treninga, samo opuštanje i zato smo u ovom parku – rekao nam je team manager Mart.

Smješteni su u goričkom hotelu Garden Hill, a pitali smo ih i kako im se sviđa naša Velika Gorica?

Jako nam se sviđa ovdje, puno više nego u Zagrebu! Prometa gotovo i nema, a u blizini hotela imamo sve što nam je potrebno, trgovine, kafići, tržnica, ljekarne, za nas je ovaj grad puno bolji nego Zagreb – kaže team manager mlade turske repke, koja svim Goričanima želi ‘puno zdravlja i sreće!’ uz poruku kako će se sigurno vratiti u naše prekrasni grad.

Naslovnica i fotografije u članku: G.Kiš, Cityportal.hr

Ova objava FOTO Mlada pobjednička repka Turske izabrala gorički Tuđmanac za relaksaciju! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.