Prijava

Vaša prijava

Damir Šimunić: ‘Sanja je nađena bez svijesti, na Rebru je, hvala svima koji su pomogli!’

[]

Nakon što se društvenim mrežama proširio apel obitelji u potrazi za nestalom Velikogoričankom Sanjom Šimunić, koja se nikome od najbližih ili prijatelja nije javljala od petka, došlo je do, srećom, pozitivnog razrješenja ovog, zasad, misterioznog slučaja nestanka.

Damir Šimunić nam je ispričao sve što se događalo.

– Nađena je moja Sanja, živa, ali bez svijesti, negdje oko Glavnog kolodvora, policija nam ne govori puno, na kapaljku reklo bi se. Trenutno je na Rebru, na trijaži, opservaciji, prima infuziju i dalje je bez svijesti, ali doktori su optimistični, kažu da će biti dobro.

Što se dogodilo to samo Bog zna..U petak navečer je rekla da ide prošetati, to je bilo oko pola sedam navečer i kako se nije vratila doma do 21, 21:30 sati počeo sam je zvati na mobitel, nije se javljala, javio sam sinu i kćeri, ali nikome se nije javljala. Mobitel je cijelo vrijeme zvonio, nije odgovarala nikome na pozive, poruke..Nikad se tako nešto nije dogodio, to je meni šok, pravi šok, svima nama.

Inzistirat ću da policija sve to dobro istraži što se događalo i mogu još samo reći kako sam svima zahvalan na podršci, zahvaljujem se i gradonačelniku na pomoći, sad čekamo da policija istraži što se doista dogodilo sa Sanjom – rekao nam je Damir Šimunić.

 

Ova objava Damir Šimunić: ‘Sanja je nađena bez svijesti, na Rebru je, hvala svima koji su pomogli!’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.