Prijava

Vaša prijava

Vani je novi Reporter: Priča o Ladi, mandatu u Saboru i vranama u krošnjama…

[]

U danima uoči uskrsnih blagdana, na Veliki četvrtak, iz tiskare je izašao 435. broj mjesečnika Reporter. Na ukupno 40 stranica i u ovom izdanju donosimo intervjue, teme, analize, kolumne, vijesti, izvještaje…

Na gradskim stranicama bavimo se sjednicom Gradskog vijeća, otvaranjem Poduzetničkog inkubatora, dolaskom premijera u naš grad, kao i koracima koji se poduzimaju na putu do Gorice – solarnoga grada. Na to se nadovezuju i političke stranice, na kojima obrađujemo četiri godine velikogoričkog gradonačelnika u Hrvatskom saboru, a dotičemo se i ostalih bitnih vijesti i događaja.

Bili smo i na gradskoj i dječjoj smotri folklora, obilježili 50. rođendan Umjetničke škole Franjo Lučić, pregledali posljednje izdanje Ljetopisa Grada Velike Gorice, a onda se malo pozabavili i florom i faunom…

Naime, sve veći broj vrana u Parku Plemenite općine turopoljske, odnosno u parku kod crkve, sve više smeta stanarima okolnih kuća, ali i prolaznicima. Pokušali smo doznati što se poduzima po tom pitanju, što prisustvo vrana znači u narodnim vjerovanjima, kako se ponašati u suživotu s tim neobičnim pticama, po čemu su posebne i još ponešto.

Bavimo se i temema stanogradnje u Velikoj Gorici, donosimo savjete iz naših ljekarni, a u sportskom dijelu broja pričamo priču o najboljem svjetskom kuglaču, koji je istovremeno i zaposlenik McDonaldsa, o novom treneru HNK Gorice Rajku Vidoviću, ali i o Ladi Rojc, Velikogoričanki koja je postala predsjednica Povjerenstva za analizu svega što se događalo u slučaju curenja snimaka iz VAR sobe.

Ukratko, potražite svoj primjerak.

Ova objava Vani je novi Reporter: Priča o Ladi, mandatu u Saboru i vranama u krošnjama… se prvi puta pojavila na cityportal.hr.