Prijava

Vaša prijava

Gdje danas u šoping? Ak’ vam fali grincajga, krumpira, voća za kolače – pravac gorički plac!

[]

Nedjelja, čak i uz nove zakonske propise, za neke do daljnjeg ostaje svaka radna, jer OPG-ovci koji vas i danas čekaju na goričkom placu ipak žive od plodova sa svog grunta, pa za njih nema ‘ni petka, ni svetka’ kak’ se ono kaže. A kamoli neradne nedjelje! Okej, za većinu ipak ne, jer za razliku od prebogate ponude koja nas je dočekala u subotu, na placu u Školskoj ulici današnja je ponuda znatno skromnija. Ipak, ak’ vam fali grincajga il’ domaćeg tijesta za juhicu, krumpira, voća, raznog drugog povrća, znajte da vas prodavači s Tržnice na malo čekaju sve do 12, a možda i malo duže…

Foto: Gorički plac radi i nedjeljom, no ponuda je nešto skromnija od one subotnje

Foto: Tjedni šoping domaćih proizvoda najbolje je obaviti subotom na goričkom placu u Školskoj ulici/G.Kiš, Cityportal

Ako ste pak malo duže odspavali ili ‘zaglavili’ na nedjeljnoj kavici, a znamo da se ne stigne sve obaviti ni preko tjedna, jer smjenski rad je brojnima svakodnevica, dobro je znati kako su danas otvorene i pojedine trgovine, neke rade kraće, a neke sve do 20 sati.

Konzum u Robnoj kući otvoren je do 12 sati, Intersparov Hipermarket u Rakarskoj radi čitav dan, sve do 20 sati, kao i Lidl u Ul. Ljudevita Posavskog.

U nastavku nekoliko fotografija sa subotnje goričke špice u Školskoj ulici, koja je posebna kako po ponudi, tako i po prodavačicama.

Foto: Modna ikona s goričkog placa/G.Kiš, Cityportal.hr

Foto: Goga Brozović, jedno od zaštitnih lica Tržnice na malo i dalje je u potrazi za beračima jagoda

Foto: Najslađe jagode naći ćete na goričkom placu/ G.Kiš, Cityportal.hr

Foto: Subotom ćete kod ulaza na plac naći i posebnu ponudu s klupica/G.Kiš, Cityportal.hr

Foto: Subota na goričkom placu s klupice/G.Kiš, Cityportal.hr

Ova objava Gdje danas u šoping? Ak’ vam fali grincajga, krumpira, voća za kolače – pravac gorički plac! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.