Prijava

Vaša prijava

Kurilovčanki je dosta! Nikolina Dianežević kratko i jasno ‘mužu’ Antonu: ‘Ajmo ća!’

[]

Nakon gotovo tri mjeseca sudjelovanja u RTL showu, ‘Brak na prvu’, naša sugrađanka, Nikolina Dianežević, odlučila je reći ‘zbogom’ svom suprugu iz ovog sociološkog eksperimenta, Antonu Glavasu iz Barcelone

Za Kurilovčanku je bio ključan razgovor sa Sanelom Kovačević Nelly, koja je jedna od stručnjakinja u RTL-ovo showu, čija je uloga pomoći potpunim strancima koji se prvi put upoznaju na TV vjenčanju. Sanelini savjeti su pomogli svestranoj 34-godišnjakinji da sabere misli i proživi stvari koje je potisnula, poput toga da je razočarana Antonom. Nakon što je 42-godišnji profesor tijekom ceremonije odluka Nikolini poželio da pronađe muškarca koji će vidjeti kako je super žena, stručnjaci su primijetili kako se on zapravo oprašta od ‘supruge’.

Screenshot RTL

Nikolinu je zanimalo i zašto je uopće došao u ‘Brak na prvu’, pa joj je objasnio kako je došao vidjeti ‘što se može dogoditi’, a ujedno joj se i ispričao što od samog početka nije bio uz nju sto posto.

Odlazim, jer te želim tjerati da budeš negdje – rekla je Nikolina, dodala da ga poštuje, ali da joj je žao što nije dobila nekoga tko je iskreno ušao u eksperiment kao ona. Oboje su napisali da odlaze. Nikolini je bilo žao što napušta eksperiment, ali je ponosna na sebe zbog toga kako se u njemu ponijela.

– Mislim da nisam bio spreman za ovo – iskren je bio Anton, a Nikolina se složila s njim.

Drugi par, koji je od samog početka imao problema, Ana i Alen također su se oprostili s ekipom i gledateljima. Alen gleda na ovaj eksperiment kao jako dobro iskustvo u kojem je stekao brojna poznanstva, dok je Ana zadovoljna jer je puno toga naučila, ali joj je žao jer nije dobila osobu s kojom je mogla imati normalan odnos.

Screenshot RTL

Ova objava Kurilovčanki je dosta! Nikolina Dianežević kratko i jasno ‘mužu’ Antonu: ‘Ajmo ća!’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.