Prijava

Vaša prijava

Traži se najuzornija! Prijavite ženu koja uživa ugled u svojoj sredini i brine o seoskom domaćinstvu

[]

Udruga Uzorne hrvatske seoske žene objavila je poziv za prijavu kandidatkinja za Izbor „Najuzornije hrvatske seoske žene“. U uvjetima stoji kako najuzornija treba imati između  25 i 65 godina, biti hrvatska državljanka, koja živi na selu, uživa ugled u svojoj sredini, ima lijepo uređeno kućanstvo i poljoprivredno gospodarstvo, proizvodi poljoprivredne proizvode i/ili rukotvorine i/ili stvara umjetnička djela.

– Ujedno treba biti poznati borac za razvitak i napredak društvenog, kulturnog i gospodarskog života, obitelji i zajednice te treba pomagati drugim ženama raznim savjetima i idejama, a da do sada nije sudjelovala na natjecanju za Izbor najuzornije hrvatske seoske žene – ističu iz Udruge.

Prijava mora sadržavati: ime i prezime kandidatkinje, datum i godinu rođenja, adresu i broj telefona, e-mail adresu, bračno stanje, broj djece, zanimanje, stručnu spremu te kratak životopis.

Prijave traju do 1. lipnja, a slati ih možete na adresu Uzorne hrvatske seoske žene, Cekovići 26, 10413 Kravarsko ili e-mailom na katica.jerlekovic@gmail.com.

Inače, ovogodišnji Izbor održat će se 5. listopada u Zadarskoj županiji.

 

Ova objava Traži se najuzornija! Prijavite ženu koja uživa ugled u svojoj sredini i brine o seoskom domaćinstvu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.