Prijava

Vaša prijava

FOTO VG Komunalac u akciji postavljanja novih sprava na dječjim igralištima

[]

U prva tri mjeseca ove godine djelatnici VG Komunalca postavili su nove sprave na brojnim dječjim igralištima na području Grada Velike Gorice, a uređenje će se idućih mjeseci još više intenzivirati.

Dječje igralište u Bonifačićevoj ulici tako je obogaćeno specijalnom spravom ‘Uni Mini Juster’, koja je prvenstveno namijenjena djeci od 3 do 5 godina. U Drenju Šćitarjevskom klinci su se oduševili kombiniranim igralom, a na dječje igralište u Novake Šćitarjevske stigao je – vrtuljak.

Foto: VG Komunalac

U središnjoj gradskoj zelenoj oazi, Parku dr. Franje Tuđmana postavljena je inkluzivna sprava – stol za igru pijeskom, koju zbog svoje funkcionalnosti mogu koristiti i djeca s posebnim potrebama. Nešto drugačija, ali također inkluzivna sprava, ljuljačka košara, postavljena je i u Cvjetnom naselju, na lokaciji Slavka Kolara 47.

Foto: VG Komunalac

Do kraja mjeseca travnja planira se i postavljanje nove kombinirane sprave tipa Flora na lokacijama Obrezina i Rakitovec, najavljuje direktor VG Komunalca.

– Novih pet sprava na dječjim igralištima, te dodatne dvije koje će biti postavljene do kraja mjeseca, znak je kako ćemo u budućnosti sve više stavljati fokus na održavanje i unapređenja dječjih igrališta. Posebno nam je drago da se u suradnji s Gradom sve više postavljaju inkluzivne sprave koje mogu koristiti i djeca s poteškoćama u razvoju i djeca s invaliditetom – rekao je Jurica Mihalj, predsjednik Uprave VG Komunalca.

Foto: VG Komunalac

Foto: VG Komunalac

Ova objava FOTO VG Komunalac u akciji postavljanja novih sprava na dječjim igralištima se prvi puta pojavila na cityportal.hr.