Prijava

Vaša prijava

Članovi goričke Udruge djece hrvatskih branitelja Domovinskog rata ispekli najbolji roštilj

[]

Članovi i članice goričke Udruge djece hrvatskih branitelja Domovinsko rata spremili su najbolji roštilj na 6. izdanju manifestacije Turopoljski Chill&Grill održanom u Etno naselju Novo Čiče. Drugi su bili članovi MO Jagodno, a treći Tur bikers MC.

6. Turopoljski Chill&Grill Novo Čiče – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

– Sve nam se vrti oko broja 30. 30 Celzijevih stupnjeva, 30 ekipa i 29 uzorak gibanice. Imamo i 35 oldtimer vozila i 25 bikera. Dvorište je ispunjeno što me posebno veseli, po nekoj procjeni ovdje je oko 1200 ljudi. Manifestacija ima svoje posebne čari i smisao. Družimo se svi zajedno, iako je ovo natjecanje, na kraju nije bitno tko pobjedi već ovo zajedništvo. Vjerujem da je veće dvorište bilo bi nas još više – rekao je Stipo Duvnjak iz KUD-a Čiče.

6. Turopoljski Chill&Grill Novo Čiče – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Manifestacije je prerasla okvire Velike Gorice i Zagrebačke županije, a uz domaće bile su tu i ekipe iz Gline, Slavonije, Zagreba i Samobora.

– Iz godine u godinu sve je veći broj sudionika, ali i sadrža. Sve ovo može samo kao poticaj svima onima koji se bave društvenim radom da se na ovakav način obogaćuje društveni život u zajednici u kojoj žive – istaknuo je gradonačelnik Krešimir Ačkar.

6. Turopoljski Chill&Grill Novo Čiče – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Kada su u pitanju gibanice, najbolju je ispekla Natalija Kovačićek, drugo mjesto je pripalo Ružici Trbić, a treća je bila Ivančica Zetković i Društvo žena Pešćenica.

Više fotografija pogledajte u našoj galeriji na društvenoj mreži:

 

Ova objava Članovi goričke Udruge djece hrvatskih branitelja Domovinskog rata ispekli najbolji roštilj se prvi puta pojavila na cityportal.hr.