Prijava

Vaša prijava

VIDEO ‘Samo ne plači’ nova je pjesma goričkog benda Pirati

[]

Velikih 20 godina uspješne karijere popularni velikogorički bend Pirati obilježava objavom nove pjesme ‘Samo ne plači’ u kojoj udružuje snage s dokazanim hitmejkerima Denisom Dumančićem i Fayom. Ova dvojica autora uvijek pogode žicu benda koji svojim pjesmama i live nastupima publici istovremeno daje i neopisivu zabavu i nevjerojatnu emociju.

Nakon hitova ‘Tebe da zaboravim’, ‘Godina za godinom’, ‘Da je sreće’, ‘Laka meta’ i ‘Horizont’ koji su se našli na albumu prvijencu ‘Tebe da zaboravim’ objavljenom 2020. u izdanju Croatia Recordsa, Pirati nastavljaju snimati nove pjesme u svom prepoznatljivom stilu.

– Osjećamo nalet neke ludo pozitivne energije koja rezultira sjajnim pjesmama koje nastaju u fenomenalnoj studijskoj atmosferi s Denisom i Fayom koji nas poznaju u dušu pa ne trebamo puno riječi, sviramo i uživamo. Jedva čekamo reakcije publike na novu pjesmu, legla nam je 100 posto i evo već ovoga petka ju izvodimo uživo na koncertu pa ćemo iz prve ruke vidjeti što kaže sud koji jedini priznajemo kad je o glazbi riječ – sud publike – ističu iz Pirata.

Videospot dramatične radnje za ‘Samo ne plači’ potpisuje Igor Kolarec iz VG foto studija, a glavna uloga pripala je glumici i radijskoj novinarki Maji Štrbac koja je svojim glumačkim umijećem oduševila cijelu ekipu na setu.

Ova objava VIDEO ‘Samo ne plači’ nova je pjesma goričkog benda Pirati se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Žute kante u subotu!