Prijava

Vaša prijava

Ostalo je još slobodnih mjesta u ‘Grupi za buduće prvašiće’ u goričkom Centru za djecu i mlade

[]

Iz Centra za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica objavili su kako još ima slobodnih mjesta u grupi za buduće prvašiće, ali u onoj koja će se odvijati prijepodne.

Riječ je o programu namijenjnom djeci koja na jesen polaze u 1. razred osnovne škole. U grupi se djeca, ali i njihovi roditelji pripremaju za polazak u školu, osvještavaju osjećaje vezane uz polazak u školu, vježbaju prostornu orijentaciju i snalaženje u prometu te razvijaju komunikacijske vještine.

Predviđeno je 12 susreta koji će se odvijati u malim grupama dva puta tjedno tijekom lipnja i u prvoj polovici srpnja. Prije početka grupe obavit će se individualni inicijalni razgovori s roditeljima i djecom, a pohađanje programa je besplatno.

Autorica i voditeljica programa je Sandra Matijević, a prijaviti se možete do 17. svibnja na telefon 01/6231-734 ili na mobitel mobitel 091/6231-734.

 

Ova objava Ostalo je još slobodnih mjesta u ‘Grupi za buduće prvašiće’ u goričkom Centru za djecu i mlade se prvi puta pojavila na cityportal.hr.