Prijava

Vaša prijava

FOTO Osam državnih medalja za Velikogoričke mažoretkinje

[]

Velikogoričke mažoretkinje u subotu 20. travnja sudjelovale su na 42. Državnom turniru i Grand Prix natjecanju u Zadru i osvojile osam medalja. Tri zlata, tri srebra i dvije bronce.

Ovaj državni turnir bile su ujedno i kvalifikacije za MWF Europsko prvenstvo koje će se održati 4.-7. svibnja u Češkoj. Na Grand Prix otvorenom natjecanje izvedeno je 265 koreografija te je sudjelovalo 26 timova.

Foto: Velikgoričke mažoretkinje

Goričke predstavnice, Velikogoričke mažoretkinje sudjelovale su s 24 članice, u sva tri dobna natjecateljska uzrasta- kadeti, juniori i seniori.
Zlatna je na državnom turniru bila seniorska velika formacija mace, a kadeti u kategoriji defile štap kao i seniorska velika formacija botonflag osvojili su srebro.

Foto: Velikgoričke mažoretkinje

Prvo mjesto na Grand Prixu osvojila je Marijeta Cvitan u solo štapu kadeti i juniorska mini fromacija mace. Drugo mjesto pripalo je juniorskom triu mace u sastavu Sita Kržetić, Franka Knežević i Tia Gašpert, a ova je ekipa ujedno osvojila i broncu u trio štapu. Juniorska mini formacija batonflag također je osvojila broncu.

Pred ekipom iz Velikogoričkih mažoretkinja su domjesečne pripreme za Europsko prvenstvo te priprema za završetak plesne sezone.

Foto: Velikgoričke mažoretkinje

Foto: Velikgoričke mažoretkinje

Foto: Velikgoričke mažoretkinje

Ova objava FOTO Osam državnih medalja za Velikogoričke mažoretkinje se prvi puta pojavila na cityportal.hr.