Prijava

Vaša prijava

Sutra ispred Pučkog velika završna rođendanska fešta, evo što vas čeka

[]

Cijeli tjedan Pučko otvoreno učilište častilo je Velikogoričane besplatnim programima, a veliku završnu slavljeničku feštu povodom 64. rođendana pripremaju sutra ispred same zgrade Učilišta. Od 10 do 12 sati čekaju vas radionice, ples, pjesma, akrobati i žongleri.

Svojim plesnim nastupom ‘zagrijat’ će vas članovi plesnog kluba Megablast. Glazbeno umijeće, uz polaznike Tečaja gitare i solo pjevanja, predstavit će i Orkestar UŠFL te Dječji zbor Cvrkutavci. Za sve male kreativce i znanstvenike pripremili su u jutarnjim satima školu crtanja, kiparsku i znanstvenu radionicu te sadnju cvijeća i proljetnica. Svojim performansom i ove će vas godine zabaviti nezaobilazni akrobati i žongleri.

Istoga dana, u 17 sati Gradsko kazalište „Scena Gorica“ uz rođendan slavi i 100. izvedbu predstave za djecu „Gospođica Neću“. U spoju glume i lutkarstva, čovječjih dijelova i dijelova lutaka, ljudi i životinja, Gospođica Neću svoju malu publiku uči što se sve događa ako tvrdoglavo govore ‘neću’ i što mogu dobiti kada počnu govoriti ‘hoću’.

Besplatne ulaznice za predstavu mogu se podići na blagajni Učilišta sat vremena prije početka.

 

Ova objava Sutra ispred Pučkog velika završna rođendanska fešta, evo što vas čeka se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Državno Natjecanje iz matematike