Prijava

Vaša prijava

Gorica u prvoj utakmici poražena od Hrvatskog Dragovoljca


Nogometaši Gorice odigrali su svoju prvu ljetnu pripremnu utakmicu na stadionu Hrvatskog Dragovoljca u Sigetu. Iako je utakmica zakazana u jutarnjem terminu bilo je iznimno vruće, a uvjeti su bili gotovo nemogući za igru.  Oba trenera isprobala su veliki broj igrača i dok je Biškup svakoj od postava dao po 45 minuta, trener domaćih Kapušin je svoju početnu jedanaestorku držao u igri gotovo 70 minuta.

Hrvatski Dragovoljac: Tomić, Košić, Čagalj, Petanjek, Cetina, Meglaj, Zlatar, Jajčinović, Majstorović, Kendeš, Petković. (Od 67. Šolčić, Rebernjak, Lepešić, Gavrić, Cindrić, Matešić, Tomšić, Burić, Vuco, Kćira, Špišić). Trener Kapušin.

Gorica: Šušković, Jančetić, Milanović, Vinković, Žutić, Hodžić, Brtan, Postonjski, Lihić, Livaja, Lemondzhava. (Od 46. Žugaj, Strunje, Mihalj, Tvalavadze, Deak, Barišić, Muhar, Leko, Matošević, Sedlaček, Perković).     Trener D. Biškup.

Strijelac oba pogotka za Hrvatski Dragovoljac bio je Kendeš u 28. i 63. minuti. Zbog lakših ozljeda i umora od naporih treninga nisu se skidali Dianežević, Povoljnjak, Dvorneković i Hajduk. Od novopridošlih igrača ponajbolji je bio Hodžić, a Apolon Lemondzhava i Ivan Perković su pokazali da će u prvenstvu biti velika napast za protivničke vratare. Gorica će u prvenstvu II HNL biti znatno pomlađena ali kada se tu ukomponiraju Jančetić, Milanović, Hodžić, Dvorneković, Hajduk, Lemondzhava, Brtan uz Šuškovića, Postonjskog, Lihića, Livaju i mlade novopridošle igrače već jučerašnja utakmica je pokazala da će tu biti itekako zanimljivog materijala.  Od 64. minute Gorica je ostala sa desetoricom na terenu koji je napustio Mihalj i vrlo je upitno može li se na njega uopće računati obzirom na trenutnu situaciju i viđeno u dvadesetak minuta. Da ne bi zadnja linija Gorice ostala tek na dvojici igrača i to mladom Vinkoviću koji bi se trebao dugoročno nametnuti i iskusnom Milanoviću, sportski direktor Čalo dobio je zeleno svjetlo od predsjednika kluba da hitno riješi pitanje stopera, pa se već u tijeku novog tjedna očekuje pokoje novo ime u Gorici, a najizglednije je da to bude Petar Lela iz Slaven Belupa koji je sezonu ranije proveo u redovima Sheriffa iz Tiraspola. Unatoč činjenici da je Gorica ove godine uključila podosta mladih iz svojih redova i jučerašnja utakmica je pokazala da će se poneki od njih vrlo brzo nametnuti Biškupu, kao što je to jučer vrlo dobrim odnosom na terenu već najavio Matošević.

galerija fotografija:

&&&&&&&&ℑℑℑ&&&ℑ&&&&&&&&&&&&&&&&ℑ

DOŠLI SMO :)