Prijava

Vaša prijava

2. Memorijalni turnir limača “Zoran Vlahovac”


Novo Čiče, u nedjelju 23. kolovoza biti će domaćin 2.Memorijalnog turnira „Zoran Vlahovac“ kojeg organizira nogometni klub Dinamo-Hidrel. Svoje nogometno umijeće pokazati će limači koji dolaze iz dvanaest klubova Zagrebačke i Sisačko-moslavačke županije.

Budući je u Velikoj Gorici i okolici doista velik broj raznih nogometnih natjecanja, jedan od organizatora ovog turnira Darko Kučan pojasnio je otkud ideja za održavanjem istog.

„Imamo školu nogometa u Novom Čiču, dečki su zainteresirani upoznati druge igrače i druge klubove, tako smo odlučili napraviti jedan turnir na koji ćemo pozvati nekoliko jačih klubova, i evo nas, tu smo drugu godinu zaredom.“

Ekipe limača koje23. kolovoza  dolaze u Novo Čiče su O.Š. Dinamo Zagreb, NK Vrbovec, NK Hašk, HNK Gorica, NK Mladost, NK Gradići, HNK Segesta, NK Hrvatski Dragovoljac, NK Tekstilac, Š.N „K7“, NK Udarnik i NK Mladost Petrinja.

Kada govorimo o kategoriji limača treba reći da su to igrači 2005. godište i mlađi.

Utakmice 2.Memorijalnog turnira  „Zoran Vlahovac“  igraju se na dva terena, počinju u 9 sati ujutro, a samo finale predviđeno je za 19,30 sati.


FOTO Prapovijesna šuma u srcu Turopolja

Na red je stigla i bazga