U sklopu svojeg programa društvene odgovornosti, vjerni prijatelj i dugogodišnji partner SOS Dječjeg sela Hrvatska, tvrtka Bosch u subotu je djeci SOS Dječjeg sela Lekenik priuštila obiteljski dan za pamćenje.

Naime, Boschevi zaposlenici uređivali su okoliš Sela – čistili prilazne puteve, bojali vrata kotlovnica, ograde kuća, dok su za djecu organizirane znanstvene radionice te zabavni program pod vodstvom popularnog zabavljača i voditelja Luke Bulića. Kao posebno iznenađenje, Boschevi djelatnici iz odjela električnih alata pokazali su štićenicima SOS Dječjeg sela kako se izrađuju drveni auti, kućice za lutke i roboti, što je djeci bilo posebno zanimljivo.

Također, donijeli su sa sobom, kao poklon djeci, dva mala drvena automobila pa se održala i utrka u kojoj je pobijedio mali Martin.

Najveća zvijezda svakako je bio Luka Bulić koji je održao svoju zabavnu točku, a nakon njega djeca su uživali u predstavi Mak Teatra.

Robert Bosch d.o.o. tvrtka je koja iznimno njeguje jednu od svojih temeljnih vrijednosti – društveno odgovorno poslovanje. To je razlog što već drugu godinu zaredom uspješno surađuje sa SOS Dječjim selom Hrvatska čiji je vjerni prijatelj i donator. Nakon vrijedne donacije u sklopu koje su opremili kuhinju i kupaonicu jedne SOS kuće, tvrtka Bosch ove je godine ‘usvojila’ SOS obitelj iz SOS Kuće Ruža u Lekeniku te pokrila njihove godišnje režijske troškove. Također, zaposlenici tvrtke Bosch tijekom cijele godine provode razne aktivnosti za djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik.

‘Društvena odgovornost jedna je od Boschevih temeljnih vrijednosti, zbog toga nam je iznimna čast što su SOS Dječje selo Lekenik i kompanija Bosch postali dobri prijatelji tijekom proteklih godina. Kao i uvijek do sada kroz naše aktivnosti i danas želimo poslati poruke važnosti pomaganja potrebitima i razvijanja svjesnosti društveno odgovornog poslovanja u okviru poslovanja tvrtke’, istaknula je Mirsada Kudrić, direktorica kompanije Robert Bosch d.o.o za Hrvatsku i Sloveniju.

‘Naše drage prijatelje i donatore, zaposlenike tvrtke Robert Bosch d.o.o., uvijek rado ugostimo i dočekamo u Selu. S njima je svako druženje nova avantura, a upravo takvu priredili su nam i ove subote. Od srca im zahvaljujem u ime djece, SOS mama i svih djelatnika SOS Dječjeg sela Lekenik i iznimno se radujem budućoj suradnji’, rekao je direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, Mario Čović, koji je zajedno s djecom i dragim gostima u subotu, 12. rujna, uživao u ‘Bosch Family Dayju’.

 

SOS i Bosch SOS i Bosch 2 SOS i Bosch 3 SOS i Bosch 4 Luka Bulić Bosch 1 Bosch 2 Bosch 4 Bosch 5 SOS DSH Luka Bulić 2 Mak Teatar Mak Teatar 2