Prijava

Vaša prijava

Kiša ne prestaje padati, evo koje su prometnice već poplavile


Kako su i najavili meteorolozi, prijeti nam obilnija kiša, a ona je već počela stvarati probleme u prometu. Zbog izlijevanja rijeke Kupe za sav promet zatvorene su dionice DC36 Jamnička Kiselica-Gradec Pokupski i Šišljavić-Donja Kupčina, a kroz Koritinju se vozi jednim trakom.

Također, zbog poplavljenog kolnika zatvorena je i županijska cesta ŽC3156 Žažina-Mala Gorica.

Kiša i mokri kolnici usporavaju promet u većem dijelu zemlje. Magla smanjuje vidljivost mjestimice u Lici i u Gorskom kotaru, a ima je i na autocestama: A1 između čvorova Bosiljevo i Otočac te A6 Rijeka-Zagreb između vijadukta Bukovo i tunela Tuhobić. Na cestama u gorju te duž Jadranske i Ličke (DC1) magistrale (DC8) mogući su odroni, javljaju iz HAK-a.

Kod Ivanje Reke kolona 500 metara

Na zagrebačkoj obilaznici (A3) kod čvora Ivanja Reka, u smjeru Bregane, vozi se usporeno u koloni dugoj oko 500 m, zbog pojačanog prometa u zoni radova
I dalje traje sanacija oštećenog mosta na potoku Hotnja te je za sav promet zatvorena državna cesta DC36 Pokupsko-Sisak na dionici Orleković-Stari Farkašić. Obilazak: Stari Farkašić – Žažina- Velika Gorica – Kravarsko – Pokupsko – Stari Farkašić.