Prijava

Vaša prijava

Od srca do srca za Udrugu Srce


U organizaciji „Udruge Srce“ sinoć je u Svetom Ivanu Zelini održan veliki humanitarni koncert „Od srca do Srca“. Njime je započela akcija prikupljanja sredstava za početak osposobljavanja osoba s invaliditetom za tržište rada, čime će oni biti aktivni sudionici našeg društva putem vlastitog rada. Predsjednica Udruge „Srce„ Đurđa Penava kaže kako je ovogodišnji koncert poseban jer Udruga obilježava 10 godina postojanja, te napominje kako će se upravo kroz osposobljavanje za tržište rada, osobama s invaliditetom znatno povećati mogućnosti zapošljavanja. Udruga „Srce“ je  jedna od najboljih udruga u Zelini i šire. – smatra župan Zagrebačka županije Stjepan Kožić, tim više jer je iznjedrila mnoge projekte financirane iz fondova Europske unije,  a županija pomaže njihov rad od samih početaka djelovanja.

Mnogobrojne posjetitelje koncerta koji su kupili ulaznice po 40 i 55 kuna te time pomogli prikupljanju sredstava, zabavljale su mnoge estradne zvijezde. Među njima su bile Neda Ukraden i Maja Šuput, koje kažu kako se rado odazivaju na ovakva događanja koja imaju plemenit cilj.

Pokrovitelj manifestacije je bila Zagrebačka županija, u čije je ime ključeve novog kombi vozila Udruzi predao župan Stjepan Kožić.