Prijava

Vaša prijava

FOTO Holy u Gorici posadila orah: To je čvrsta biljka, koliko se god trudili neće je uništiti


Predsjednica ORaH-a Mirela Holy danas je posjetila Veliku Goricu. Na Tržnom centru družila se sa građanima i zajedno sa stranačkim kolegama dijelila im je kolače.
U pratnji ORaH-ovog zastupnika u Europskom parlamentu Davora Škrleca, te kandidata te stranke na izbornoj listi za VI. izbornu jedinicu, zatim je posjetila tvrtku NutriOil koja se bavi preradom industrijske konoplje, a zatim ispred kuće u Ulici Otona Župančića 38, u kojoj je osnovan velikogorički ogranak ORaH-a, posadila sadnicu oraha.

„ORaH je silno održiva i čvrsta biljka, bez obzira koliko se god trudili uništiti je, neće im to uspjeti“, istaknula je Holy, očekujući jedan mandat u 6. izbornoj jedinici.

„Reakcija ljudi s terena je jako dobra nakon brojnih uličnih akcija koje smo organizirali. Nadam se da ćemo uspjeti ostvariti jedan mandat u 6. izbornoj jedinici. Mi smo jedina programska stranka u Hrvatskoj. U dvije godine postojanja smo napravili 40 različitih programsko-političkih dokumenata, dok su nas svi ostali politički akteri kopirali. Smatramo kako je nužno napraviti reforme javne uprave, pravosuđa i teritorijalnog ustroja, dok u gospodarstvu Hrvatska ima najviše potencijala u energetici, proizvodnji hrane, energetici, zelenim industrijama, vodnom i IT sektoru“, kazala je Holy ocijenivši kampanju prljavom.

„Kampanja je bila dosta prljava. Vidjeli smo kako se Hrvatska radio televizija ponašala pristrano, kao da je na daljinskom upravljaču premijera Zorana Milanovića. Trudili su se eliminirati sve konkurente, što smo primijetili relativno brzo tijekom kampanje jer su kamere dolazile na naša događanja, ali prilozi nisu emitirani u informativnim emisijama. Vrhunac je bila odluka da se na sučeljavanje zove samo pet stranaka, nakon čega smo uputili prigovor DIP-u i etičkom povjerenstvu. Oni su rekli da smo u pravu te je HTV donio skandaloznu odluku kako sučeljavanja neće biti“, napomenula je Mirela Holy.

Galerija fotografija: