Prijava

Vaša prijava

U svega dvije minute DM-u pokrale 38 parfema


Na konferenciji za novinare policija je danas imala što nabrajati iz ‘rubrike’ provale i krađe. Pljačka koja ih je najviše začudila dolazi iz trgovine DM. Ona je zajedno s Kozmom u istome danu bila meta kradljivaca parfema. U Kozmu je ukradeno šest parfema u vrijednosti 1.470 kuna. Iz DM-a je pak nestalo čak 38 parfema u vrijednosti 15.450 kuna. Krađa se prema izjavama djelatnika dogodila u samo dvije minute, dok su u ulozi lopova bile dvije žene.

Iz opširnog policijskog izviješća izdvajamo i dvije provale u stanove u Ulici Slavka Kolara – u istoj zgradi i istom stubištu. Iz stana u vlasništvu 69-godišnjaka ukradeno je 100 kuna i navijački šal, dok je u stanu njegovog dvije godine mlađeg susjeda lopov pronašao znatno skuplji plijen i ukrao zlatni nakit u vrijednosti 20 tisuća kuna. Jednako toliko vrijedan zlatni nakit ukraden je i iz kuće u okolici Velike Gorice.  Krađu koja se dogodila u rujnu, 46-godišnjak je prijavio tek nedavno.

Policija je obavila i očevid u dvjema vikendicama u Gustelnici. Ukradena je motorna pila, brusilica, sjekire, produžni kablovi i ostali alat. Vrijednost ukradenih stvari je 10 tisuća kuna. Provaljeno je i u trgovinu Mlin i pekar u ulici Stjepana Fabijančića Jape. Ukradena je veća količina cigareta u vrijednosti 13 tisuća kuna.

Sinoć je između 19 i 20,30 sata provaljeno u obiteljsku kuću u Donjoj Lomnici, u kojoj je lopov pronašao 1800 kuna.

U Dubrancu na parkiralištu pored groblja, provaljeno je u automobil. Osim što ga je oštetio, provalnik je 19-godišnjem vlasniku iz auta ukrao novčanik s dokumentima te nešto novca.