Prijava

Vaša prijava

Objavljen Javni poziv za zakup ribnjaka u Letovaniću


Agencija za poljoprivredno zemljište objavila je 26. studenog Javni poziv za dodjelu zakupa za ribnjak u vlasništvu RH na području Općine Lekenik, površine 80,6425 ha, a koji se nalazi u katastarskim općinama Letovanić, Dužica i Žažina.

Rok za dostavu ponuda je 15 dana od dana objave poziva, a dostaviti ih mogu fizičke i pravne osobe koje su ispunile određene uvjete koje možete vidjeti na www.zemljiste.mps.hr

Popunjene obrasce možete poslati elektroničkim putem na e-mail zakup@zemljiste.mps.hr ili na adresu: Agencija za poljoprivredno zemljište, Zagreb, Ulica grada Vukovara 78, s naznakom: Javni poziv za dodjelu zakupa za ribnjak u vlasništvu RH na području Općine Lekenik – ne otvarati.

Spomenimo kako se ribnjak daje u zakup na rok od 50 godina, a početna visina godišnje zakupnine iznosi 8.064,25 kn. Sklapanjem Ugovora o zakupu, pravna ili fizička osoba stječe pravo korištenja voda sliva vodotoka Glogov potok, rijeke Kupe, više lokalnih izvora i meliorativnih kanala radi uzgoja riba i drugih vodenih organizama pogodnih za gospodarski uzgoj na ribnjaku Letovanić.