Prijava

Vaša prijava

Star Wars u Kinu Gorica 17. prosinca


„Sila se budi“ i u Velikoj Gorici uz najočekivaniji film godine – sedmi nastavak filma “Star Wars”! Legendarna saga o Jedijima i zlom Carstvu priču smješta  30 godina nakon događaja opisanih u filmu Povratak Jedija iz 1983. godine. Američki epski znanstveno fantastični film režirao je J. J. Abrams a u glavnim ulogama su John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson i Max von Sydow uz Harrisona Forda, Carrie Fisher, Marka Hamilla, Anthonyja Danielsa, Petera Mayhewa i Kennyja Bakera koji repriziraju svoje uloge iz prijašnjih nastavaka.

Film Sila se budi producirale su kompanije Walt Disney Pictures, Lucasfilm i Bad Robot Productions. Snimanje filma započelo je u travnju 2014. godine u Abu Dhabiju i Islandu, a završilo u studenom iste godine u Abu Dhabiju i u studijima Pinewood u Engleskoj.

Kako i u cijeloj Hrvatskoj, tako i u Velikoj gorici, projekcija filma je 17. Prosinca u 18 sati u 2D tehnologiji te u 20,30 sati kada počinje film u 3D tehnologiji. Na programu Kina Gorica je sve do 30. prosinca, a rezervirati i kupiti karte možete već sada na blagajni kina. Cijena ulaznica je 23 kn za 2D i 28 kn za „Star wors“-e u 3D-u.