Prijava

Vaša prijava

Sveti Nikola pronašao put do Kosnice


Za sve postoji prvi put, pa tako i za dolazak svetog Nikole i Krampusa u Kosnicu. Prepuna dvorana vatrogasnog doma DVD-a Kosnica večeras je bila pretijesna za sve one koji su htjeli vidjeti predstavu “Igrokaz u četiri slike” koju su izvela djeca iz Kosnice pod budnim okom učiteljice Helene Lončar.

Nakon predstave, i prigodnog programa opće oduševljenje nastalo je kada su u dvoranu ušli sveti Nikola i Krampus, koji su dodatno podigli odličnu atmosferu koja je vladala tijekom cijele večeri. Sveti Nikola podijelio je darove, a Krampus ne bi bio to što je da nije podijelio šibe!

Ovaj veseli događaj za najmlađe, ali i one malo starije organizirala je Kulturno umjetnička udruga „Turopoljska tradicija“ čiji predsjednik Filip Margić i sam ističe kako je izuzetno zadovoljan velikim odazivom djece, te kako je to samo znak da ono što ova Udruga radi –radi dobro, te im daje poticaj za daljnje projekte.

Bilo je večeras i suza, i skrivanja iza roditelja zbog straha od „strašnog“ Krampusa, ali prije svega vesele dječice koja ovaj događaj sigurno neće zaboraviti.

Galerija fotografija: