Prijava

Vaša prijava

Akcija na velikogoričkoj tržnici, ne propustite!


Božić je pred vratima, vrijedne domaćice već su odavno u pripremama za ovaj kršćanski blagdan, od uređenja doma do priprema raznih delicija koje će se naći na blagdanskom stolu. A kako bi sve bilo ukusno i kvalitetno, osim kulinarskog umijeća i ljubavi potrebne su i kvalitetne namirnice. Najbolje mjesto za nabavku je svakako velikogorička tržnica koja pruža široku ponudu voća i povrća, ali i tradicionalne detalje bez kojih su božićni blagdani nezamislivi (pšenica, božićne zvijezde…).

Prodavačica Gordana Brozović iz Rakitovca nada se boljoj prodaji tijekom slijedećeg tjedna, i svjesna je da je pala kupovna moć, te ističe da „ljudi radije „peglaju“ kartice nego da dođu na tržnicu gdje su cijene vrlo pristupačne, čak i niže nego po trgovačkim centrima.

U pristupačnost cijena uvjerila se i Katica koja redovito kupuje na velikogoričkoj tržnici jer kako je rekla „ovdje pronađem sve što mi treba, nije skupo, a prije svega je domaće i zdravo.“

Da su cijene doista pristupačne, možete se uvjeriti i sami ako dođete na Certificiranu seljačku tržnicu Velika Gorica, a kao mali uvid reći ćemo da za kilogram mrkve treba izdvojiti 8 kuna, peršina i celera 20, luka 5, krumpira 4, te salate 10 kuna. Ovo su ujedno i najprodavaniji proizvodi.

Brozović ističe da su najbolji kupci umirovljenici, ali veseli i porast mladih kupaca koji najčešće kupuju vikendom.

Ako ste mislili da su popusti rezervirani samo za trgovine, varate se jer ćete na popuste i akcije naletjeti i na velikogoričkoj tržnici slijedeći tjedan, pogotovo ako ste od onih koji kupuju u zadnji trenutak, jer će posebno povoljne cijene biti na Badnjak.

Galerija fotografija: