Prijava

Vaša prijava

Bez posla ste? Postanite Premijer Republike Hrvatske!


Pregledavanjem stranice posao.hr naišli smo na jedan uistinu zanimljiv oglas za posao. Naime, kako stoji u oglasu, traži se Premijer Republike Hrvatske, a njegov zadatak bio bi, između ostalog, osmišljavanje predizbornih obećanja i slikanje s građanima koji vjeruju u njih, obrana Hrvatskog teritorija od Slovenije, pronalazak statistika koje potvrđuju rast BDP-a, rezanje crvenih vrpci i posjet svečanim događajima itd.

Ilustracija
Ilustracija

Pogodnosti koje bi osoba kao Premijer dobila, su: službeni zrakoplov, osiguran topli obrok, osobni tjelohranitelji (raspoloživi 0-24), pristup podacima tajnih službi, neograničen broj podređenih za prebacivanje odgovornosti, česta službena putovanja u inozemstvo, mogućnost napredovanja na poziciju Predsjednika države.

Naravno, osoba koja se prijavljuje na ovo radno mjesto mora imati određena znanja i kvalifikacije: mora biti nestranačka osoba (ne pripada nijednoj stranci), imati minimalno SSS, obavezno poznavati hrvatsku političku situaciju te je poželjno da kandidat ima vjeru da će ili neće postati hrvatski premijer.

Rok za prijavu na ovo radno mjesto je 31.12.2015.

No, moramo vas malo razočarati. Kako su naveli na stranici, ovaj oglas je satirične prirode! Oglas za posao nije postavljen od strane nijednog poslodavca, kao ni institucije, te se sadržaj ne može shvatiti ozbiljno.

Više o ovom zanimljivom radnom mjestu pročitajte na Postanite Premijer Republike Hrvatske