Prijava

Vaša prijava

FOTO Veleučilište Toninu Piculi uručilo Povelju zahvalnosti


Zastupniku u Europskom parlamentu i nekadašnjem gradonačelniku Velike Gorice Toninu Piculi goričko Veleučilište je uručilo Povelju zahvalnosti. Dekan Ivan Toth istaknuo je Piculinu privrženost toj obrazovnoj instituciji.

„Gospodin Picula je jedan od gradonačelnika koji je izuzetno puno pomogao Veleučilištu Velika Gorica. Pokrenuo je izgradnju objekta u dvorištu zgrade-laboratorija i optike, obnovu stare zgrade te postavio temelje kako bi se mogli dalje razvijati. Danas nam je obećao na svim projektima Veleučilišta, a vezano uz naš daljnji prodor prema inozemnim studentima“, rekao je Toth.

Picula se zahvalio Veleučilištu i najavio kako će zahvaljujući svojim brojnim kontaktima u Europi i svijetu biti njihov promotor i ambasador.

Moji kontakti su vrlo razgranati, u Europskom parlamentu sam član Odbora za vanjsku politiku, pododbora za sigurnost i šef sam izaslanstva EU Parlamenta za odnose sa Bosnom i Hercegovinom te Kosovom. To naizgled nema veze s obrazovnim sustavom, ali gdje god da dođem, jedna od tema je uvijek na koji način neka sredina stimulira proizvodnju znanja u vlastitoj sredini. Budite uvjereni da ću naći načina da u tim razgovorima spomenem svoje izuzetno pozitivno iskustvo koje sam imao ovdje kao gradonačelnik, ali i kao čovjek koji je svjestan kako je obrazovanje ono što danas dijeli uspješne od neuspješnih“, istaknuo je Tonino Picula.

Predstavnici Veleučilišta sa svojim gostom obišli su laboratorij optometrije, te novo uređeni prostor gdje su i razmijenili poklone.

Galerija fotografija:


Božićna čestitka

Novi bicikl na meti kradljivaca